Bureau Verhoger

Bureauverhoger

Bureau Verhoger

mei 19, 2021 Tips by Redactie

Door het vele thuiswerken van het laatste jaar wordt er minder op een juiste werkhouding gelet. Op kantoor wordt er rekening mee gehouden, thuis is dit echter niet zo. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen zowel thuis als op kantoor een juiste werkhouding aanhouden. Langdurig zitwerk kan zorgen voor vele problemen. Dit is dan ook de reden dat er op vele kantoor ook sta bureaus aanwezig zijn. Helaas heeft niet elk kantoor deze, want om voor al het personeel een sta bureau aan te schaffen kan erg prijzig zijn.

Bureauverhoger

De ideale bureauverhoger is de StandUpBox! Deze is eenvoudig mee te nemen naar elk kantoor door de bijbehorende StandUpBox opbergtas. Onze bureau verhoger is licht en zorgt voor vele voordelen, zowel op de werkvloer als voor de gezondheid van de gene die hem gebruikt. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die zit en staand werken afwisselen productiever en creatiever zijn. Ook is het erg goed voor je gezondheid en zul je jezelf vitaler voelen.

De standupbox is betaalbaar en ziet er modern uit. Je kan hem eenvoudig opvouwen. Onze bureau verhoger wordt ook wel gezien als een laptopstandaard voor staand werken. Je kan allerlei verschillende devices erop kwijt. Het is niet alleen gemaakt voor een enkele soort laptop. Ook een ipad of telefoon kan er eenvoudig op geplaatst worden.

Wil jij beginnen met staand werken? Je kan onze bureauverhoger al aanschaffen voor 39.95!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *