Maximaal rendement uit verhuur

Room manager

Maximaal rendement uit verhuur

jun 11, 2021 Zakelijk by Redactie

Met het verhuren van vergaderruimtes of werkplekken, is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk rendement uit de verhuur haalt. Dit betekent dat je zeer goed inzicht moet hebben in de bezetting, en natuurlijk je klanten goede service mogelijkheden bieden. Door als bedrijf gebruik te maken van de room manager, heb je naast goed inzicht ook mogelijkheden om je klanten een perfecte service te bieden. De manager is opgebouwd uit verschillende modules, die je naar wens toe kunt voegen aan het standaard systeem. Van catering tot hulp bij storingen is met een druk op de knop geregeld.

Room manager

Alles duidelijk zichtbaar

Voor de manager die de ruimtes beheert is het belangrijk dat er tot op de minuut inzichtelijk is, met de room manager is alles helder en in een handomdraai weet je wanneer de ruimte niet bezet is om bijvoorbeeld onderhoud te plegen. Bij bijvoorbeeld de vergaderruimte hangt een display, waarop te zien is of de ruimte bezet is en hoe lang nog. Je kunt als de ruimte nog leeg is, met het scherm direct de ruimte boeken, eenvoudiger en sneller kan het niet en je bent zeer effici├źnt. Ook voor degene die de ruimte huurt, biedt het de zekerheid dat je niet wordt gestoord tijdens een bijeenkomst.

Display voor op tafel

Er is niets zo vervelend als tijdens een vergadering abrupt deze af te moeten breken omdat je niet op de tijd hebt gelet, met het display van de room manager zal dit niet snel gebeuren. Het display zet je op tafel en de klok telt af tot de tijd je de vergaderruimte moet verlaten, op deze manier zie je snel wanneer je af moet sluiten met de vergadering of bijeenkomst. Wanneer de tijd start wordt automatisch het scherm voor de presentatie aangezet en kun je starten, met de nieuwste techniek is rekening gehouden zonder de IT structuur van je bedrijf aan te hoeve passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *