Professionele folie om te bedrukken

zakjes

Bied je als bedrijf aan om folie te bedrukken op kleding of andere producten, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je een aantal mogelijkheden kunt overleggen. Om het aantal soorten flexfolie kopen hoef je bij maegis.nl geen zorgen te hebben, zij zijn namelijk specialist in het verkopen van flexfolie voor verschillende producten. Voordeel is ook dat je op de website alle kenmerken ziet van de folie, bijvoorbeeld de temperatuur waarop deze gedrukt moet worden. Op deze manier maak je eenvoudig je keuze welke soort folie je gaat gebruiken.

Folie in matte uitvoering

Wil je wat minder opvallende shirts maken voor de verkoop, of je klanten de keuze geven dan is flexfolie kopen in een matte uitvoering een uitstekende keuze. De folie is ook bestemd om te drukken op moeilijke ondergronden zoals nylon, hierbij moet je wel eerst testen omdat niet iedere nylon soort geschikt is om te bedrukken. Wil je hier meer over weten dan is er altijd wel een specialist die je kan helpen, om een goede keuze te maken voor de folie welke je nodig hebt. 

flexfolie kopen

Bijna iedere kleur is mogelijk

Heb je de folie van je keuze gevonden, dan wil je natuurlijk ook flexfolie kopen wat in de goede kleur is. In de webshop van maegis.nl heb je folie wat in veel verschillende kleuren te koop is, ook wanneer je vragen hebt over een bepaalde kleur is dit mogelijk. Niet elke kleur is namelijk bij iedere soort folie mogelijk, op de website kun je uitstekend bekijken wat de mogelijkheden precies zijn met de kleuren en de folies. Voordeel is wel dat het aanbod folie erg groot is, wat betekent dat je misschien wel een andere soort folie vind van de juiste kleur. De specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *