Psychomotorisch therapie

Sense

Psychomotorisch therapie

mrt 10, 2020 Zakelijk by Redactie

Voor jezelf opkomen en je grens aangeven? Voor sommige mensen net als ik heel erg lastig en daarom kies ik voor psychomotorisch therapie. Ik merk in de dagelijkse bezigheden zoals op het werk dat ik het heel erg moeilijk vind om duidelijk mijn grens aan te geven. Komt mijn baas op het eind van de dag nog met extra werk een deadline dan durf ik niet voor mezelf op te komen en te zeggen dat ik het eigen niet wil of kan. Terwijl een andere collega dit zonder blikken of blozen wel doet. hoog tijd om hier iets aan te gaan doen.Ik heb hiervoor een afspraak gemaakt bij sense-el.nl. Ik heb de nodige reviews en ervaringen gelezen en die zijn allemaal zeer positief.

bijeenkomst

Leren je grens aan te geven door oefening

Het is fijn dat de therapeute heel rustig de tijd voor je neemt en goed naar je luistert. Door middel van oefeningen in de psychomotorisch therapie leer je bij jezelf waar voor jou de grens ligt. Nog belangrijker en hoe je de grens kan ontdekken en hoe je die het beste aan kan geven. Eigenlijk heb ik er nooit zo bij stil gestaan dat je lichaam ook signalen af kan geven als voor jou de grens is bereikt.Nu weet ik waar mijn hoofdpijnklachten vandaan komen aan het einde van de werkdag. Ik ben zeer tevreden over de manier van therapie geven en de hele vriendelijke en vooral deskundige benadering van de therapeute.

intervisie

Ik weet dat ik er zelf nog hard aan moet werken om te leren mijn grens aan te geven. Maar dankzij de therapie gaat dat vast en zeker lukken. Misschien moet je voor jezelf even een soort drempel over om bij sense-el.nl een afspraak te maken en therapie te gaan volgen. Maar je kan met ene gerust hart die stap nemen. Het helpt je echt om wat meer voor jezelf op te komen. ik heb alleen maar positieve ervaringen hiermee en kan je daarom deze therapie van harte aanbevelen.