Tape om producten te verpakken

Verpakkingstape

Tape om producten te verpakken

sep 1, 2020 Zakelijk by Redactie

Gebruik je niet het goede verpakkingstape kan er tijdens het productieproces veel oponthoud ontstaan, tape wat bij iedere handeling afbreekt. Daarmee heb je veel storingen aan de verpakkingsmachine, ook voor de uitstraling van je producten is het niet goed. Je wilt toch professioneel verpakte dozen en goederen bij je klanten afleveren? Kies voor de machines in je bedrijf het perfecte tape, op deze manier heb je en een goed verpakt product en geen storingen van de machines.

Verpakkingstape

Weinig geluid tijdens het gebruiken

Bij verpakkingstape is een veelgehoorde klacht van medewerkers in een fabriek, het geluid wat een rol tape maakt bij het afrollen. Te veel geluid wordt als zeer hinderlijk ervaren, bij New Age Tape is dit ander. Het tape is te gebruiken voor iedere toepassing, ijzersterk en maakt minimaal geluid bij het afrollen. Prettig en in gebruik en is bijna voor iedere machine te gebruiken, dit maakt dat de tape veel wordt gebruikt door bedrijven. Wat voor temperatuur het ook is, de tape is altijd eenvoudig en goed te verwerken.

Verpakkingstape

Ideale combinatie om mee te werken

Bij een dozensluitmachine gebruik je verpakkingstape om de dozen te kunnen sluiten, wat is er nu mooier en beter dan een machine en de tape van hetzelfde merk. Bij het merk 3M hebben ze naast de machine om dozen te sluiten, ook tape wat van hetzelfde merk is. Dit is natuurlijk een ideale combinatie, ze weten precies hoe ze het tape moeten maken en hoe de machine werkt. Dit betekent geen storingen door een rol tape die breekt of andere problemen.