Tip voor een letselschade Advocaat

logo

Tip voor een letselschade Advocaat

jun 1, 2020 Zakelijk by Redactie

Er zijn zeer veel verschillende oorzaken waarvan letselschade de oorzaak kan zijn. Voor een goede letselschade Advocaat ben je bij Hijink Advocaten aan het juiste adres. Zo kan een arbeidsongeval, een verkeersongeval, medische fouten, gedrag van een dier of zelfs ondeugdelijke producten leiden tot letsel. 

Wat doen letselschadeadvocaten?

Een letselschade Advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het claimen van een letselschade. Als iemand ander aansprakelijk is voor het ontstaan van dit letsel heb je recht op een vergoeding van de gemaakte kosten. Omdat het schaderegelingstraject en zelf een eventuele procedure bij een rechte een hoog juridisch gehalte heeft zal er altijd geadviseerd worden om een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschadezaak is in de meeste gevallen een onderhandelingsproces. Hierbij wil je natuurlijk op een deskundige wijze worden bijgestaan zodat je niet het risico loopt dat je achteraf rechten verspeelt. Door het inschakelen van een letselschade advocaat zul je ervan verzekerd zijn dat je de beste letselschadehulp zult krijgen, een letselschadeadvocaat zal je tevens ook bij kunnen staan in een eventuele rechtszaak. 

Een letsekschadeadvaat met een keurmerk

Een letselschadeadvocaat heeft het keurmerk LSA. Deze letselschadeadvocaat heeft dan in ieder geval een gedegen opleiding op het vlak van letselschaderegeling. Deze letselschadeadvocaten worden elk jaar bijgeschoold en hebben een minimale ervaring van 500 uur aan letselschadezaken per jaar. Een letselschadeadvocaat kan zich aanvullend aansluiten bij het Register letselschade. Aan deze criteria hoort een letselschade advocaat in ieder geval aan te voldoen en hier kun je gerust naar vragen.