Unieke manier van reclame maken

vloerstickers

Unieke manier van reclame maken

apr 22, 2021 Zakelijk by Redactie

Reclame maken kun je op verschillende manieren doen, maar om op te vallen in een drukke ruimte valt niet mee. Wil je gezien worden door iedere voorbijganger met je reclame, dan is het gebruik van vloerstickers zeer effectief. Tijdens het lopen is het misschien al opgevallen dat veel mensen naar de grond kijken, perfect als jij daar dus je reclame aangebracht hebt. Mensen kunnen er gewoon eenvoudig overheen lopen zonder de stickers te beschadigen. 

Speciale laag over de sticker

Wanneer je vloerstickers aanbrengt is het niet de bedoeling dat voorbijgangers uitglijden als het regenachtig weer is, door een speciale laag die vloer laminaat heet creëer je een soort anti slip laag op de sticker. Geen zorgen of je bezoekers wel veilig kunnen lopen om uit te glijden, zelfs voor asfalt heb je stickers die je veilig aan kunt brengen. Er wordt een garantie gehanteerd bij echte straatstickers van 6 maanden, binnen deze tijd mag de sticker dus niet slijten. Bij de normale vloerstickers kan dit variëren van drie tot zes maanden.

vloerstickers

Perfect voor in winkels

Vloerstickers worden veel gebruikt in winkels of een showroom, je kunt op een eenvoudige en voordelige manier reclame maken zodat iedereen het ziet. Op trappen zal de sticker ook zeker opvallen, en door de antislip eigenschappen zijn ze altijd op een veilige manier te gebruiken. Met de afneembare stickers voor op de vloer, kun je een tijdelijke uiting aanbrengen en is deze later weer eenvoudig te verwijderen. Bij stickerkoning.nl kun je zowel stickers voor binnen als buiten laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *