Werken met kunstmatige intelligentie

AI training, Artificial Intelligence training

Werken met kunstmatige intelligentie

aug 17, 2021 Zakelijk by Redactie

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen dat er wordt gewerkt met kunstmatige intelligentie, processen die keer op keer herhaald moeten worden zijn hier geschikt voor. Met een AI training, Artificial Intelligence training leer je met een niet menselijk systeem omgaan die gedrag imiteert van de mens. De training geeft je een uitstekende basis, om te leren over kunstmatige intelligentie en dit ook in te zetten in de praktijk. Wanneer je de training gevolgd hebt ben je klaar om het examen en het certificaat van het Exin BCS AI op foundation niveau te behalen. 

Je staat er versteld van wat er allemaal mogelijk is met kunstmatige intelligentie, door data analyse toe te passen leer je de processen die daarvoor nodig zijn. Natuurlijk leer je ook waar het toegepast kan worden, in bijvoorbeeld chatbots en beeld en spraakherkenning. Je leert ook om AI tools te bouwen, en met de data die je verzameld hebt de eerste applicatie. Door te bouwen met de eigen gegevens, kun je testen hoe betrouwbaar het eindresultaat is van wat je hebt gebouwd na de training. Je bent ook in staat om resultaten te beoordelen, en eventueel bij te sturen als dit nodig is.

AI training, Artificial Intelligence training

Overal toepasbaar

Met de Artifical Intelligence training, ben je in staat om het proces van kunstmatige intelligentie overal toe te passen. Je hebt vast wel eens op een website een chatbot gezien, tegenwoordig zijn deze zo geperfectioneerd dat deze herkent wat je schrijft en hierop ook kunnen reageren. Maar ook op andere gebieden, ben je in staat om met de training een goede applicatie te bouwen. Data is het sleutelwoord, hieruit kun je precies halen wat je nodig hebt om te bouwen. Maar steeds vaker worden robots ook gebouwd, om te herkennen en daar dan op te reageren om zo efficiënt mogelijk te werken.

Een zelfrijdende auto is eigenlijk ook kunstmatige intelligentie, taken worden steeds vaker uitgevoerd en beslissingen worden genomen door robots. Door de robots menselijk te laten denken, zijn ze in staat om op iedere markt in de samenleving te helpen. Vaak worden handelingen die veel voorkomen met een robot, veel efficiënter gemaakt. Ander voordeel is tevens dat een robot dag en nacht kan werken zonder ziek te worden. Op het gebied van personeel snijd je ook nog in de kosten, en heb je nooit te maken met ziekteverzuim. Al met al heeft AI training alleen maar positieve effecten op je bedrijf.

Bestaat al vele jaren

Wanneer je terugkijkt in de tijd zie je dat kunstmatige intelligentie al vele jaren bestaat, tot zelfs 50 jaar terug de tijd in. Maar de laatste jaren is het echt in opmars, door de vele informatie en data die er beschikbaar is om het proces te perfectioneren. Voor de transformatie van de maatschappij kun je er niet meer omheen, en in de toekomst is het ook onmisbaar. In het dagelijks leven kom je het ook steeds vaker tegen, ook op internet werk je er al mee op vele websites en webshops die je tegenkomt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *